уторак, 17. фебруар 2009.

Aktivnosti


Obilasci


Ljepota na dohvat ruke...

Sve na jednom mjestu je parola koja vazi za svu Crnu Goru. Zato vam Hotel Vardar zeli ponuditi nesto vise od odmora i provoda. Saradnja sa turistickim agencijama i pazljivo odabrane jednodnevne ture, ce makar jednim dijelom zadovoljiti vasu radoznalost.

Hotel Vardar za vas izdvaja :
  • Kotor : upoznajte riznicu kulturno - istorijskog blaga Crne Gore. Njegusi, Cetinje, Lovcen : shvaticete zasto su ovo posebna mjesta na kulturno - istorijskoj mapi Crne Gore.
  • Manastir Ostrog : svojevrstan spomenik urezan u planinsku vlet. Plijeni ljepotom i uzvisenoscu.
  • Skadarsko jezero i rijeka Crnojevica : zeleno plave nijanse jezera, zvuk prirode i ptica, ispunice vas fenomenalnim osjecajem mirnoce.
  • Rafting Tarom : nezaboravan i uzbudljiv dogadjaj na suzi Evrope.
  • Durmitor : pravi nacin da budete blizi prirodi.
  • Primorje : spojiti aktivan dan na plazi i bogati kulturno - istorijski obilazak gradskih jezgra u Crnoj Gori nije luksuz.

Plaze

Ljepota pijeska i kamena...

Kupati se na kotorskim pontama znaci usvojiti mali kutak mora samo za sebe. A zaplivati zalivom okruzenim kamenim brdima je posebnost ovog mjesta.

Sama Boka, ali i cijelo Crnogorsko primorje nudi plaze za svaciji ukus, od vrelog sitnog pijeska Ade Bojane do kamenih plaza Hercog Novog . Sveti Stefan, Przno, Mogren, Jaz, Plavi Horizonti su srce ponude.

Ipak za radoznale turiste zeljne novog i drugacijeg, primorje nudi niz skrivenih uvala i fenomenalnih plaza za momente pravog uzivanja u kupanju i suncanju.


Nocni zivot

Zivotna pozornica...

Kotor je centar nocnog zivota gotovo cijelog primorja. U mediteranskom duhu, gradski trgovi i ulice su pune sadrzaja, a pozicija Hotela Vardar cini da vam je ovakva vrsta zabave na dohvat ruke.

U ljetnjem periodu cijeli grad postane pozornica desavanja. Mnogobrojni kulturnidoggadjaji kao sto je Festival Pozorista, Nedjelje Mode, izlozbe pjesnickih veceri, Internacionalni karneval, cuvene Bokeske noci su manifestacije koje cine da se u Kotoru nemoguce dosadjivati u vecernjim satima.

Za mlade i aktivne, kafici, diskoteke i razigrani gosti su idealan scenario za dobar provod ulicama grada.

Нема коментара:

Постави коментар