недеља, 15. фебруар 2009.

Hotel


Sobe


Nezaboravni ugodjaj...

Hotel Vardar ima 18 komfornih dvokrevetnih soba soba, 4 junior apartmana i 1 suit specijalni top nase ponude. Balkoni aparmana su sa pogledom na glavni gradski trg.

Dizajn soba je uradjen sa idejom da se gosti od prvog momenta osjecaju kao kod kuce. Kako bi ucinili boravak sto prijatnijim sobe su opremljene modernim TV i stereo uredjajima. Klimatizacija omogucava temperaturu sobe po zelji.

Svaka soba ima automatski sef i mini bar. Za one koji zele da odrze veze sa svijetom u svakom momentu, obezbijedjena je internet wired konekcija.

Hotel se trudio da izabere najkvalitetnije sadrzaje kada su u pitanju smjestajni kapaciteti. Kupatila od mermera i renomirana kozmetika Etro su ono sto pazljivom gostu nece promaci.


Ususkati se u posteljinu od najfinijeg savilenkastog pamuka u prijatnom am
bijentu hotelske sobe je zaista divan osjecaj.


Banketi i konferencije

Sastanak sa uspjehom...

Hotel Vardar raspolaze salom
za sastanke kapaciteta 45 mjesta. Moderan dizajn i najnovija tehnologija su idealan ambijent za prezentovanje razlicitih biznis ideja i susrete sa poslovnim partnerima. Uz standardnu opremu ( pano, projektor, ozvucenje ) hotel posjeduje i opremu za simultano prevodjenje i sve sto je potrebno da vasa prezentacija protekne u najboljem redu. Tu je svakako i internet konekcija i oprema za obavljanje conference calls.

Osnovu koncepcijske ponude hotela cini funkcionalnost, te u skladu sa tim jednost
avno je ovaj biznis prostor pretvoriti u manje ozbiljan ambijent pogodan za bankete i vase svecane susrete.


Wellnes

Za pozitivnu energiju...

Wellnes kapaciteti su satavni dio hotelske ponude. Tursko kupatilo i sauna, pruzice vam neophodne momente odmora. Ukoliko zelite, Hotela Vardar vam moze obezbediti i profesionalne masaze. Wellnes usluge Hotela Vardar ce uciniti da zracite energijom.

Ako ste na odmoru , pozeljecete da odrzite vasu fit formu. Zato su u Hotelu Vardar i savremenu teretanu opemljenu kvalitetnim sadrzajima.

Нема коментара:

Постави коментар