среда, 22. април 2009.

Regata u Boka Kotorskoj


Plovilo 28 jedrilica


U akvatorijumu Tivatskog i Kotorskog zaliva juce je odrzana Tivatska regata za klasu krstasa u organizaciji jedrilicarskog kluba “Delfin”. Na regati je ucestvovalo 28 plovila koji su jedrili po medjunarodnim regatnim pravilima klase krstas, uputstvima za jedrenje i oglasu za regatu. Jedrilo se u sedam klasa i Miho Belan u osmoj, van konkurencije. Na Tivatskoj regati imao je i prvo takmicarsko zvanicno takmicenje i novoosnovani jedrilicarski sportski klub “Mornar” Bar, cije je boje branio skiper Dusan Vukovic sa krstasem “Vladra” u klasi II i zauzeo vrlo dobro cetvrto mjesto.
U klasi 1 - pettite elena najbolji je bio skiper Pero Pejakovic, u klasi 2 - black mestery Sasa Kekovic, u klasi 3 - sanja, Niko Belan, u klasi 4 - oxygen, Aleksandra Doretic, klasi 5 - gust Farkas Robert, u klasi 6 - pina, Nikola Lesnjak, i u klasi 7 - katamarani, najbolji je bio skiper Ljubo Stevanovic.
U fer i sportskoj atmosferi Tivatska regata zavrsena je podjelom medalja, pehara i skiperskim druzenjem u klubu “Delfin” u Tivtu.

Нема коментара:

Постави коментар